Boek nu! Boek nu!
Aanmelden nieuwsbrief
header-image-small

IMPRESSUM / ALGEMENE VOORWAARDEN

PALAZZO Producties B.V.
Wingerdweg 4
NL-1031 CA Amsterdam

Tel: +4940 - 853 88 730 
Fax: +4940 - 853 88 747 
Mail: info@palazzo.org


CEO
Folkert Koopmans, Michaela Töpfer 
ABN AMRO
Chamber of Commerce 34255581
 

INHOUD VAN DE WEBAANWEZIGHEID

PALAZZO Producties B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid, volledigheid en kwaliteit van de geleverde informatie. Schadevorderingen tegen PALAZZO Producties B.V. vanwege schadeveroorzakende gebeurtenissen die zijn veroorzaakt door het gebruik of niet-gebruik van de geleverde onjuiste en/of onvolledige informatie PALAZZO Producties B.V., worden afgewezen, tenzij, in afzonderlijke gevallen, waar sprake is van een opzettelijke schending van haar verplichtingen door PALAZZO Producties B.V. die heeft geleid tot schade aan leven, lijf of gezondheid.

Alle inhoud is onderworpen aan bevestiging en slechts bedoeld ter informatie en niet bindend. PALAZZO Producties B.V. behoudt zich het recht voor delen van pagina's of alle inhoud aan te passen, uit te breiden of te verwijderen zonder voorafgaande aankondiging.

 

VERWIJZINGEN EN LINKS

Een aansprakelijkheidsverplichting treedt alleen in kracht indien PALAZZO Producties B.V. op de hoogte is van de inhoud van directe of indirecte verwijzingen naar andere internetpagina's (‘links') die buiten het verantwoordelijkheidsgebied van PALAZZO Producties B.V. vallen, en het technisch mogelijk en redelijk is om het gebruik van illegale inhoud te verhinderen. PALAZZO Producties B.V. verklaart nadrukkelijk dat op het tijdstip dat de links naar de respectievelijke pagina's werden geplaatst, de inhoud van deze pagina's geen illegale inhoud bevatten. PALAZZO Producties B.V. heeft geen invloed op het ontwerp, de inhoud of het makerschap, op dit moment en in de toekomst. Vandaar dat PALAZZO Producties B.V. zich uitdrukkelijk distantieert van alle inhoud van de gelinkte pagina's die na het plaatsen van de link is gewijzigd. Deze verklaring is van toepassing op alle links binnen de eigen webaanwezigheid en voor de vermeldingen van derden in gastenboeken, discussiefora en mailinglijsten opgezet door PALAZZO Producties B.V. Alleen de aanbieder van de pagina waarnaar is verwezen, is verantwoordelijk voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud, en met name voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet gebruik van dergelijke informatie.

 

AUTEURSRECHT

PALAZZO Producties B.V. streeft ernaar rekening te houden met het auteursrecht van de gebruikte afbeeldingen, geluidsopnames, videosequenties en teksten, zelf gemaakte afbeeldingen, geluidsopnames, videosequenties en teksten te gebruiken, of gebruik te maken van afbeeldingen, geluidsopnames, videosequenties en teksten uit het publieke domein. Alle handelsmerken of merknamen van derden die in deze webaanwezigheid worden genoemd, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars en onderworpen aan de betreffende auteurs- en eigendomsrechten. Uit het feit dat slechts de naam wordt vermeld, mag niet de conclusie worden getrokken dat ze niet worden beschermd door auteursrechten van derden.

Het auteursrecht voor de door PALAZZO Producties B.V. vrijgegeven pagina's ligt uitsluitend bij PALAZZO Producties B.V. Vermenigvuldiging of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsopnames, videosequenties en teksten in andere elektronische of geprinte publicaties is zonder uitdrukkelijke toestemming van PALAZZO Producties B.V. verboden.

 

0900 - 1353

(€ 0,60 cpm)
ma-do  10:00 - 22:00 uur
vrijdag  10:00 - 20:00 uur
za-zo    10:00 - 18:00 uur

Uw Palazzo Nieuwsbrief

Met de PALAZZO Nieuwsbrief ontvangt u alle informatie, aanbiedingen en spannend nieuws over de PALAZZO Diner-show per E-mail.

Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich onderaan in elke E-mail afmelden.

Ze hebben het bijna gehaald

Om de registratie te voltooien, klikt u op de link in de e-mail die we zojuist naar u hebben verzonden.

Helaas ging er iets mis!

Controleer uw gegevens!

Uw Palazzo Nieuwsbrief

Met de PALAZZO Nieuwsbrief ontvangt u alle informatie, aanbiedingen en spannend nieuws over de PALAZZO Diner-show per E-mail.

Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich onderaan in elke E-mail afmelden.

Ze hebben het bijna gehaald

Om de registratie te voltooien, klikt u op de link in de e-mail die we zojuist naar u hebben verzonden.

Helaas ging er iets mis!

Controleer uw gegevens!